ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» Η ΑΕΛ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και την εμφατική εμφάνιση απέναντι στην ΑΣΑ ,ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για την εμβόλιμη αγωνιστική της Μ. Τετάρτης, με αντίπαλο τα Τρίκαλα (17.30).

Οι «βυσσινί» ταξιδεύουν στη γειτονική πόλη με στόχο το «διπλό» που θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την άνοδο στη Super League, έχοντας και τη στήριξη εκατοντάδων Λαρισαίων φιλάθλων, που μετά την απαγόρευση για ομαδική μετακίνηση, αναμένεται να ταξιδέψουν μεμονωμένα στα Τρίκαλα για το μεγάλο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως  εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος των φιλάθλων για την αναμέτρηση οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 3 έως 15 ευρώ!

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ, άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο και τραυματία Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, τους επίσης τραυματίες Πωλ Ουρτάδο, Νίκο Αναστασόπουλο και τον ανέτοιμο, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, Νίκο Βαρέλα, με την αποστολή των «βυσσινί» να απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Μονιάκης, Ρέντζας, Ζέρης, Μπανούσης, Ναγιάρ, Πάτο, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης και Καπός.

Το παιχνίδι κλήθηκε να διευθύνει ο διαιτητής Φ. Φωτιάδης, του Συνδέσμου Καστοριάς, με βοηθούς τους Γ. Θεοδώρου (Πιερίας) και Δ. Τίκα (Καρδίτσας), ενώ 4ος ορίστηκε ο Π. Συμεωνίδης, επίσης του Συνδέσμου Πιερίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΕΛΕν τω μεταξύ, συγχαρητήρια ανακοίνωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια και να κερδίσει την άνοδο στην Α’  Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα δίνονται συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα βόλεϊ όσο και στη μπασκετική ΑΕΛ, με την ΠΑΕ να στέλνει το μήνυμα πως όλα τα τμήματα “βαδίζουν” προς την κορυφή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “ Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ για την άνοδο. Τα αυτονόητα και ολόθερμα συγχαρητήρια της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου μας, η οποία στέφθηκε πανάξια πρωταθλήτρια και ανήλθε στην Α’ Εθνική, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να καταθέσουμε γι’ αυτό το τεράστιο επίτευγμα. Οι παίκτριες, το τεχνικό τιμ, τα στελέχη του τμήματος και η διοίκηση, αξίζουν το πιο μεγάλο παλλαρισαϊκό χειροκρότημα. Μας έκαναν υπερήφανους, όπως και τα κορίτσια του βόλεϊ, ελπίζουμε σε λίγες μέρες και οι μπασκετμπολίστες μας. Η “βυσσινί οικογένεια” σύσσωμη βαδίζει σε όλα τα επίπεδα προς την κορυφή. Ας την σηκώσουμε όλοι μας όσο πιο ψηλά μπορούμε.”

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ