ΤΖ-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!!!

Μέσα σε ένα παραλήρημα ενθουσιασμό και παρουσία 50 ηρωικών Λαρισαίων φιλάθλων που ταξίδεψαν μέχρι τη Ζάκυνθο, η ΑΕΛ επικράτησε με 0-1 της τοπικής ομάδας, «κλειδώνοντας» έτσι και μαθηματικά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το γεμάτο ένταση και πάθος, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου παιχνίδι, κρίθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαρέλα στο 71’, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος όταν δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από αμυντικό της Ζακύνθου εντός μικρής περιοχής.

Νωρίτερα και στο 58’ θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε διαιτητική απόφαση με την οποία ακυρώθηκε γκολ του Σταματή της Ζακύνθου, με το τηλεοπτικό ριπλέι ωστόσο να δικαιώνει την απόφαση του ρέφερι, ενώ οι γηπεδούχοι αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος των «βυσσινί» ζήτησαν πέναλτι, με το διαιτητή να δείχνει «παίζεται», ενώ απειλήθηκε εκ νέου σύρραξη στις εξέδρες του σταδίου.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες, παράγοντες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ να πανηγυρίζουν την επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LARISSASPORTNEWS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ