Ν. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ

Αμεση ήταν η αντίδραση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου στο σημερινό ρεπορτάζ του paidis.com σχετικά με ανάρτηση σε σελίδα στο facebook με το όνομά του στην οποία ασκούνταν σκληρή κριτική τόσο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως ανέφερε ο κ. Αντωνίου η συγκεκριμένη σελίδα δεν του ανήκει και κατ’ επέκταση και η ανάρτηση δεν είναι δική του. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Αντωνίου υπάρχει επίσης Νέστωρ Αντωνίου στα Τρίκαλα, με τον οποίο πολλοί Λαρισαίοι έγιναν φίλοι πιστεύοντας ότι πρόκειται για τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και το στέλεχος της ΚΟΕ.

Μάλιστα σημείωσε ότι πρόσφατα δέχθηκε και ευχές για τα γενέθλιά του λόγω σχετικής συσχέτισης με τον ιδιοκτήτη της σελίδας στο fb, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Δεχόμαστε την εξήγηση του κ. Αντωνίου και του ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που φέραμε. Δυστυχώς είναι από τα φαινόμενα της διαδικτυακής φιλίας και της ανάγκης για “καυτό” ρεπορτάζ.

Εξυπακούεται ότι για να μην υπάρξουν περαιτέρω παρεξηγήσεις κατεβάζουμε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που ανέφερε τα εξής:

“Καταπέλτης για τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και το κόμμα του είναι μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο fb ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου ο οποίος υποστηρίζει ότι Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν τελειώσει με έννοιες όπως αξιοπιστία, πολιτική τσίπα, πολιτική τιμιότητα κ.λπ.

antoniuΑναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Αντωνίου αναφέρει:

“Κάποιοι θα πουν ότι αυτά που υπενθυμίζουμε είναι… «παλιά». Σωστά. Εξίσου σωστό είναι ότι ο κ.Τσίπρας και το κόμμα του έκαναν πράξη το προεκλογικό τους σύνθημα – το μόνο που έκαναν πράξη – ότι «τελειώνουμε με το παλιό»…

Μάλιστα «έχουν τελειώσει» με εκείνες ιδίως τις παμπάλαιες έννοιες όπως «αξιοπιστία», «πολιτική τιμιότητα», «πολιτική τσίπα», «φιλότιμο».

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Πάνε 80 χρόνια από τότε που ο Μπρεχτ έγραφε το ποίημά του «Η παρέλαση του παλιού καινούργιου». Ας θυμηθούμε ένα εξαιρετικά επίκαιρο απόσπασμα:

«Στεκόμουν πάνω σε έναν λόφο

Κι είδα το Παλιό να πλησιάζει
Μα ερχόταν σα Νέο.
Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια
Που κανένας δεν είχε ξαναδεί
Κι απέπνεε νέες μυρωδιές σαπίλας
Που κανείς δεν είχε ξαναμυρίσει (…)»”.Προάγγελος εξελίξεων ή απλές διαπιστώσεις από ένα πολιτικό πρόσωπο όπως ο κ. Αντωνίου. Ο καιρός θα δείξει…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ