ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Νέα διοίκηση απέκτησε χθες το βράδυ η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελωνιακού μετά τη 2η συνέλευση που πραγματοποιήθηκε. Βάσει των όσων αποφασίστηκαν χθες τη νέα διοίκηση αποτελούν οι:

Κουτσούκης Θάνος Φαρμακοποιός, Κατσαβός Κώστας Δικηγόρος, Μπιζιώτας Χρήστος Ιδ. Υπαλληλος, Φωτόπουλος Βασίλης Ιδ. Υπαλληλος, Φιλιπποπούλου Χαρά Ιατρός, Ρίζος Μάριος Νοσηλευτής, Μπαλατσός Χρήστος Οδηγός Ταξί, Γουλόπουλος Χρήστος Ιατρός, Αδαμόπουλος Βαγγέλης Συνταξιούχος και Παραθύρας Γιώργος Αγρότης.

Η νέα διοίκηση πραγματοποίησε χθες την πρώτη της συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε ότι πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο κ. Κουτσούκης, γενικός αρχηγός ο κ. Φωτόπουλος, γενικός γραμματέας ο κ. Μπιζιώτας και υπεύθυνος γηπέδου ο κ. Ρίζος.

κουτσουκηςΜετά το πέρας της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε ότι πρώτος στόχος για τη νέα διοίκηση είναι η εύρεση προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στους δρόμους της επιτυχίας, το ξεκαθάρισμα του ρόστερ της ομάδας και η ενίσχυσή του, αλλά και η δημιουργία ιατρικών φακέλων των ποδοσφαιριστών έργο που θα αναλάβει το μέλος της διοίκησης Χαρά Φιλιπποπούλου που εργάζεται ως γιατρός στον Αμπελώνα. Σημαντικές πρωτοβουλίες αναμένεται να αναληφθούν και για την ακαδημία της ομάδας.

Αναφορικά με το οικονομικό της ομάδας όπως ανέφερε ο κ. Κουτσούκης βασικός στόχος είναι η δημιουργία μητρώου μελών και ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές με κόστος 5 € μηνιαίως. Τα μέλη του Αμπελωνιακού θα είναι τα μόνα που θα έχουν λόγο και ψήφο στις συνελεύσεις της ομάδας αλλά και μια σειρά προνομίων στις εκδηλώσεις και στα εισιτήρια διαρκείας, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει και η πρώτη ανακοίνωση των ονομάτων των μελών του συλλόγου.

Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να ρίξει η διοίκηση στη συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και στο πλαίσιο αυτό θα ζητήσει τη στενή συνεργασία με το δήμο. Αλλωστε το γεγονός ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ρίζος ανέλαβε υπεύθυνος του γηπέδου δείχνει πολλά για τη βούληση της διοίκησης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της διοίκησης θα λειτουργεί και ομάδα εθελοντών για να συνδράμει στο έργο της αό διάφορους τομείς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ