ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 95

«Ήταν στραβό το κλίμα…» που λέει και ο κατά τα άλλα περήφανος ελληνικός λαός ακροατή μου «τουρκοφάγε», ήρθε και έδεσε με τις νέες δηλώσεις και το… αυτογκόλ Βαγενά.

Καλλιτέχνης άνθρωπος θα πείτε, φύση ανήσυχη και ατρόμητη μη σου πω, μα τι το’ θελε εκείνο το «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, εδώ η Ελλάδα ήταν υπό τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε», καταλήγοντας μάλιστα στο αυταπόδεικτο πως «ως λαός έχουμε μεγάλες αντοχές»;

Δίκιο βουνό τα περί αντοχών κ. Βαγενά μου, μα πρέπει και να τις εξαντλήσουμε, ήρθα και αναρωτήθηκα η εκπομπούχα, την ώρα που άρχιζε η σφαγή του… Δράμαλη στο διαδίκτυο, για να’ μαι και στο κλίμα των δηλώσεών σας!

Τώρα θα μου πείτε, τι είναι 99 χρόνια μπροστά στα… 400 και από κοντά και στην αιωνιότητα μη σου πω.

Από την άλλη πάλι και οι πρόγονοί μας κάποτε την έβγαζαν με τα σπαρματσέτα, ε δεν το λες και πρόοδο να ζούμε το ίδιο με τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση χιλιάδων νοικοκυριών λόγω αδυναμίας πληρωμής, να γίνονται θυσία στο βωμό των «ανεκτών» 99 χρόνων σας ή μήπως λαθεύω;

Και άντε την έκανες την πολιτική «πατάτα», ήταν ανάγκη να μας χρεώσεις και έλλειψη χιούμορ από πάνω, που συχώρα μας που δεν ξεκαρδιστήκαμε με την…  προοπτική ως γνήσιοι απόγονοι του Ιώβ πάντα!

Άσε που τρέμω και για το άλλο, εδώ προσπεράσαμε τόσους και τόσους σκοπέλους και τον γλυτώσαμε το λαοφίλητο, θες οι δηλώσεις σας να πυροδοτήσουν καμιά νέα παραίτηση Καμμένου και να τρέχουμε για αντικατάσταση του πολιτικού ογκόλιθου καλοκαιριάτικα!

Εδώ μετά λύπης μου το πράγμα σοβαρεύει και συχώραμε κ. Βαγενά μου, μα όσες αντοχές και να έχουμε, είναι και ορισμένα που δεν αντέχονται και σε καθιστώ υπεύθυνη.

Με το φόβο πάντα να εισακουσθεί η πρόταση χιλιάδων «δικτυωμένων» περί δημοψηφίσματος με το εύλογο ερώτημα «πρωτοξάδερφος του Ιώβ ή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», πάμε τραγούδι.

Από τη δισκογραφική δουλειά του Σταμάτη Κραουνάκη STAMDOC 14 Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ακούμε τη συμμετοχή της αγαπημένης Γιώτας Νέγκα και το τραγούδι ΝΑ’ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Υπομονή και καλή ακρόαση…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ