ΑΦΗΣΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΕΠΙ ΤΡΙΩΡΟ ΝΕΑΡΗ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Ελάχιστες ώρες μετά την έλευση του υπουργού Υγείας Αντρέα Ξανθού στη Λάρισα και η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της πόλης έρχεται να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά με τον πλέον χειρότερο τρόπο.

Αβοήθητη επί 3ωρο παρέμεινε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νεαρή κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση της σελίδας, όταν μεταφέρθηκε από οικείους της με χτύπημα στο κεφάλι μετά από πτώση.

Οπως καταγγέλλει με δυνατούς πόνους και φοβισμένη η κοπέλα αλλά και η συνοδός της μάταια αναζητούσαν βοήθεια στο πρόσωπο κάποιου γιατρού για τις στοιχειώδης πρώτες εξετάσεις που ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ σε τέτοιες περιπτώσεις, για να εισπράξουν εκτός από το γνωστό «περιμένετε» και την απορία νοσηλεύτριας που διερχόμενη άκουσε τον… πόνο τους για να εκφράσει μετά από ένα 3ωρο αναμονής την απορία «γιατί περιμένεις με χτύπημα στο κεφάλι»!!!

Η οδύσσεια ενός… σακατεμένου, καθώς η κοπέλα από την πτώση παρουσίαζε και έντονους πόνους στα πλευρά και το χέρι, συνεχίστηκε και στο ακτινολογικό, όπου κατέληξε στο πλαίσιο της περιοδείας της στους διαδρόμους και τις κλινικές του ΓΝΛ, με τον ακτινολόγο σφόδρα απασχολημένο να παρακολουθεί, όπως υποστηρίζει, βιντεάκια στο You Tube, προφανώς στο πλαίσιο επιμόρφωσής του, την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές απολάμβαναν το αναψυκτικό τους στην καντίνα του νοσοκομείου.

Η περιπέτεια για τη νεαρή Λαρισαία ολοκληρώθηκε γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, συμπληρώνοντας αισίως ένα «γεμάτο» 5ωρο στους διαδρόμους του Γενικού Νοσοκομείου, απ’ όπου και αποχώρησε με πονοκέφαλο και πολλά νεύρα.

Καλές οι τοποθετήσεις και οι επισημάνσεις προς αρμοδίους, σίγουρα δεν «τσουβαλιάζουμε» το σύνολο του προσωπικού του νοσοκομείου που ξεπερνώντας όρια και ανθρώπινες αντοχές δίνει το δικό του αγώνα σε ένα «διαλυμένο» φορέα αλλά δίχως να θέλουμε να «καούν τα χλωρά μαζί με τα ξερά» καλό θα ήταν ορισμένοι να δείχνουν αν όχι πιο υπεύθυνοι τουλάχιστο πιο ανθρώπινοι σε τέτοιες καταστάσεις.

Και εν πάση περιπτώσει όποιος δεν μπορεί ας πάει σπίτι του πριν θρηνήσουμε θύματα, και ας μας συγχωρέσουν για την ανυπομονησία αλλά ΟΧΙ δεν περιμένουμε άλλο!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ