Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Με τους φιλάθλους ακόμη στα «κάγκελα» μετά το «διαζύγιο» της ΑΕΛ με το Σάκη Τσιώλη και τις φήμες, που μιλούν από… επανασύνδεση μέχρι και επιστροφή Ντόστανιτς, να οργιάζουν, το «τελεσίγραφο» Κούγια προς τον Καρδιτσιώτη τεχνικό εκπνέει αύριο, με τον Τσιώλη να τηρεί σιγήν ιχθύος.

Με άλλα λόγια, πρόσω ολοταχώς για συνέντευξη τύπου Κούγια την ερχόμενη Δευτέρα, αν και μεταξύ μας με τη φόρα που έχει πάρει δεν βλέπουμε σε τι θα χρησιμεύσει!

“Ήθελε να του παραδώσω τα κλειδιά της εταιρείας από τον τεχνικό διευθυντή ως τον προπονητή των ακαδημιών… Δεν μπορείς να έχεις εσύ μέσα σε 3,5 μήνες την απαίτηση ό,τι χτίζαμε όλη τη σεζόν και ήταν πετυχημένο να το γκρεμίσουμε για να βάλεις το γιο σου ή κάποιον περαστικό”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο Metropolis ο Κούγιας για τον πάλαι ποτέ «στρατάρχη, αφεντικό, Α και Ω» της ΑΕΛ!

Μόνο «πόντους» μπορείς να πεις πως κερδίζει ο Τσιώλης με την ψύχραιμη στάση του, την ώρα που η μπάλα δείχνει να χάνεται στο βυσσινί «στρατόπεδο».

Τουλάχιστο τα «κλειδιά» της ομάδας που πριν λίγο καιρό θα παραδιδόταν «στον καλύτερο Έλληνα προπονητή», ας τα χρησιμοποιήσει κάποιος για να «κλειδώσει» έστω και καθυστερημένα το στόμα του μεγαλομετόχου της.

Αχρείαστες και μόνο επιβλαβείς για την ΑΕΛ τέτοιες φασαρίες, όταν το μόνο που χρειάζεται είναι σύνεση και ηρεμία για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ