ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ «ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ» ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Κινητικότητα τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΛ καθώς με φουλ μηχανές προπονητές και διοικούντες προχωρούν στο σχεδιασμό και το απαραίτητο «ξεκαθάρισμα» του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες ακόμη πληροφορίες, ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης ενημέρωσε τις «εύκολες» περιπτώσεις, καθώς λήγουν τα συμβόλαιά τους, με τους Μπόγιοβιτς-Μπανούση να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον 4 ακόμη ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ο ένας φαίνεται να «πληρώνει» και την απειθαρχία του, δεν υπολογίζονται από τον Άγγελο Αναστασιάδη, με τους παίκτες να καλούνται για συζήτηση, αφού δεσμεύονται με συμβόλαια με τη «βυσσινί» ΠΑΕ, με τον ένα μάλιστα εξ αυτών να δείχνει πως καταλήγει σε συμφωνία και «ομαλή» αποχώρηση από την ΑΕΛ.

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον έτερου ποδοσφαιριστή, που πρόσφατα «φωτογραφήθηκε» και για παράπτωμα από το μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, πιθανότατα η τύχη του να κριθεί στο Ελατοχώρι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ