ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τα κακά τους τα χάλια έχουν πεζοδρόμια σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα κομμάτια του κέντρου του Τυρνάβου εκεί που κινδυνεύουν άτομα να σκοντάψουν και να χτυπήσουν άσχημα ή να παρασυρθούν από αυτοκίνητα στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις λακκούβες – νάρκες.

πεζοδρομιο2Περίοικοι και πεζοί διαμαρτύρονται και οι διαμαρτυρίες τους έφτασαν και στο paidis.com. Οπως υποστηρίζουν έχουν ήδη αναφέρει το πρόβλημα στο δήμο αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα κανείς δεν φρόντισε να λύσει το πρόβλημα.

“Ας ασχοληθούν πρώτα με αυτά οι αρμόδιοι και ας αφήσουν κατά μέρος την επιλεκτική εφαρμογή του κανονισμού του δήμου για πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους, γιατί όπως μαθαίνουμε και εκεί αντί να ασχοληθούν με τα μείζονα προβλήματα στο κέντρο δείχνουν να ενοχλούνται με κάποια στάντς που τοποθετούν καταστηματάρχες για να αφήσουν κενές θέσεις πάρκινγκ μπροστά από το κατάστημά τους ή με κάποια ελάχιστα τραπεζοκαθίσματα, την ώρα που το χάος με τα διπλοπαρκαρισμένα ή με τα τραπεζοκαθίσματα κυριαρχεί σε πλατείες και πεζοδρόμους”…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ