ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!

«Παγωμένος» για μια ακόμη φορά ο πλανήτης παρακολουθεί άφωνος και ανήμπορος το νέο τρομοκρατικό χτύπημα εις βάρος της Γαλλίας, που άφησε πίσω του δεκάδες αθώα θύματα και ανάμεσά τους τουλάχιστο 10 μικρά παιδιά.

gymnΜικροί αθλητές και αθλήτριες και ανάμεσα τους και η ελληνική αποστολή της ρυθμικής γυμναστικής, με τη συμμετοχή της Λαρισαίας Χρυσής Ριζούλη  στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα της Τουρκίας, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο δοκιμαζόμενο γαλλικό λαό, ενώ λίγες ώρες αργότερα περνούσαν ώρες αγωνίας βιώνοντας το τουρκικό πραξικόπημα!

Στο πλευρό της και η προπονήτριά της και πρόεδρος του Γ.Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας Natalia Belyaeva καθώς και η Λαρισαία γυμνάστρια Σοφία Κανάκη, με τους δικούς τους ανθρώπους πίσω στη Λάρισα να αγωνιούν.

«Προσευχηθείτε για τη Γαλλία», πλημμύρισε το στάδιο της Τραπεζούντας, με τους μικρούς μαθητές να στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, «προσευχόμαστε για καλή επιστροφή» πλημμύρισε αργότερα το διαδίκτυο μετά από μήνυμα της συνοδού της αποστολής πως όλα τα μέλη της ελληνικής ομάδας είναι καλά.

Ώρες αγωνίας για όλους με την επικοινωνία δύσκολη και την πτήση τους που είχε προγραμματισθεί για τις 3 τα ξημερώματα να ακυρώνεται, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική αποστολή άλλαξε ξενοδοχείο για λόγους ασφαλείας και αναμένει το “ ok” για τη μετάβασή της στην Κωνσταντινούπολη απ’ όπου θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ