ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ

Την απ΄ ευθείας ανάθεση των εργασιών απομάκρυνσης εύφλεκτης αποξηραμένης φυτικής ύλης από τα πάρκα του Αμπελώνα έναντι αμοιβής 12.834,00€, στην εταιρεία «ΔΙΑΝΟΙΞΙΣ» Ο.Ε., αποφάσισε ο δήμαρχος Τυρνάβου που υπέγραψε και τη σχετική σύμβαση με τον εκπρόσωπο της εταιρείας.  

Αντικείμενο της σύμβασης είναι :

  • Καθαρισμός από εύφλεκτες αποξηραμένες ύλες, αποξηραμένα χόρτα κλπ. και απομάκρυνση υπολειμμάτων καθαρισμού, χώρων στην πόλη του Αμπελώνα όπως εκτεταμένες εκτάσεις πάρκων.

Δηλαδή: πάρκο γιορτής κρασιού, πάρκο Κέντρου Υγείας, πάρκο έξω από το Αθλητικό Κέντρο, Πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου και περιοχής γύρω από το Στρατόπεδο, πάρκα παιδικών σταθμών, πάρκο Τατάρ (Δημάκη) πάρκο παλαιού Νεκροταφείου, Πάρκο με δένδρα απέναντι από «ΑΡΙΣΤΕΑΣ», πάρκο με δένδρα Σαρακίνα, πάρκα νηπιαγωγείων και σχολείων και περιβάλλοντα χώρου αυτών κλπ. που έχουν κατακλειστεί από αποξεραμένα χόρτα και άλλη ανάπτυξη διάφορων φυτών.

  • Καθαρισμός σε διασταυρώσεις δρόμων και εκατέρωθεν αυτών για ορατότητα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν πυρκαγιές και να μπορεί να γίνεται απορροή ομβρίων για αποφυγή πλημμυρών.

Η σύμβαση αρχίζει από την υπογραφή της και με την ολοκλήρωση των εργασιών θα εκδίδεται βεβαίωση καλής εκτέλεσης από την αρμόδια επιτροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ