ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ UFO ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Όλοι έχουμε ακούσει τον όρο UFO, αλλά λίγοι έχουν ακούσει τον όρο USO – Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχιο Αντικείμενο (ΑΤΥΑ). Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει το φαινόμενο.

Συχνά λέγεται ότι γνωρίζουμε περισσότερα για την επιφάνεια της Σελήνης από ό, τι για τις θάλασσες και τους ωκεανούς του κόσμου.

Για χρόνια, παράξενα φαινόμενα για ΑΤΥΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχια Αντικείμενα) έχουν αναφερθεί από τους ανθρώπους στη θάλασσα, κυρίως από Ναυτικό προσωπικό.

Πολλές από τις εκθέσεις παραμένουν μυστικές και βρίσκονται στα αρχεία του ναυτικού της  Σοβιετικής Ένωσης και της Ρωσίας.

Στο νέο βιβλίο τους RUSSIA’S USO SECRETS οι συγγραφείς Paul Stonehill και Philip Mantle αποκαλύπτουν ιστορίες για παράξενες συναντήσεις του σοβιετικού και Ρωσικού Ναυτικού με άγνωστα αντικείμενα.

Οι δύο ειδικοί λένε ότι οι περισσότερες από αυτές τις ιστορίες δεν έχουν ακουστεί έξω από τη Ρωσία, αλλά παρέχουν ακόμη περισσότερες αποδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι.

Οι συγγραφείς στο βιβλίο τους, στην ουσία, μιλούν για μια μόνιμη παρουσία στα βάθη των μεγάλων όγκων νερού της Γης.

Διαβάστε τί λεει ο Philip για τα ευρήματα τους:

Για δεκαετίες τώρα αυτά τα μυστηριώδη υποβρύχια UFOs έχουν παρατηρηθεί σε ωκεανούς και λίμνες της Γης και η μόνη χώρα στον κόσμο που φαίνεται να είχε περισσότερες θεάσεις είναι η Ρωσία.

Οι στρατιωτικοί διοικητές του στόλου της Σοβιετικής Ένωσης κρατούσαν μυστικό  την ύπαρξη ΑΤΥΑ (USO), και όποιοι προσπάθησαν να μιλήσουν δημόσια για το θέμα, γρήγορα γελοιοποιούνταν και καταρρίπτονταν επίσημα τα λεγόμενά τους.

Όμως, παρά τις προσπάθειές τους, οι εκθέσεις για τα USO έγιναν δημόσια γνωστές και ότι και αν ειχαν προσπαθήσει να κάνουν οι σοβιετικοί αξιωματούχοι, τα ΑΤΥΑ δεν …εξαφανίστηκαν.

Οι γνώσεις μας για τα βάθη των θαλασσών, των ωκεανών και των μεγάλων λιμνών είναι πολύ περιορισμένη – λέγεται ότι γνωρίζουμε περισσότερα για την επιφάνεια της σελήνης από τα βάθη των ωκεανών – αλλά υπάρχουν θεάσεις που υπαινίσσονται έναν κόσμο άλλο κάτω τα κύματα. Μια από αυτές είναι οι Κολυμβητές.

ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ (THE SWIMMERS)

Μια από τις πιο περίεργες υποβρύχιες συναντήσεις ήταν αυτή με τους  «κολυμβητές».

Το καλοκαίρι του 1982 ο Mark Shteynberg, μαζί με τον αντισυνταγματάρχη Gennady Zverev του σοβιετικού ναυτικού, εκπαίδευε τους δύτες αναγνώρισης από το Τουρκεστάν και τις στρατιωτικές περιοχές της Κεντρικής Ασίας.

Μερικές από τις ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη Kul Issyk της Κιργιζίας.

Εντελώς απροσδόκητα, δέχθηκαν μια επίσκεψη από έναν πολύ σημαντικό αξιωματικό, τον υποστράτηγο V. Demyanenko, διοικητή της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Δυτών των Σωμάτων Μηχανικών του Υπουργείου Άμυνας.

Ενημέρωσε τους τοπικούς αξιωματούχους για ένα ασυνήθιστο γεγονός που είχε συμβεί κατά τη διάρκεια παρόμοιας άσκησης στις στρατιωτικές περιφέρειες της Βαϊκάλης και της Δυτικής Σιβηρίας.

Εκεί, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής εκπαίδευσής τους στις καταδύσεις στη λίμνη Βαϊκάλη, οι βατραχάνθρωποι είχαν αντιμετωπίσει μυστηριώδεις κολυμβητές, που έμοιαζαν πολύ με ανθρώπους, εκτός από το μέγεθός τους – ήταν σχεδόν τρία μέτρα σε ύψος.

Παρά τις πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και το βάθος των πενήντα μέτρων, ήταν ντυμένοι μόνο με εφαρμοστά ασημί κοστούμια χωρίς εξοπλισμό κατάδυσης, και χωρίς οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό – μόνο σφαιρικά κράνη που έκρυβαν τα κεφάλια τους.

Ο τοπικός στρατιωτικός διοικητής, που είχε θορυβηθεί αρκετά από τις εν λόγω συναντήσεις, αποφάσισε να εφαρμόσει ένα σχέδιο για να συλλάβει ένα από τα πλάσματα.

Για να ολοκληρωθεί η αποστολή, στάλθηκε μια ειδική ομάδα από επτά δύτες, υπό τη διοίκηση του αξιωματικού.

Όταν οι βατραχάνθρωποι του Σοβιετικού Ναυτικού προσπάθησαν να καλύψουν το πλάσμα με ένα δίκτυ, μια τεράστια δύναμη πέταξε ολόκληρη την ομάδα των δυτών έξω από τα νερά και πίσω στη στεριά.

Με πληροφορίες από: mirror.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ