ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΔΕΔΥ ΓΡ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ

Με αφετηρία το συλλαλητήριο του Σαββάτου με την ευκαιρία των εγκαινίων της ΔΕΘ, μπαράζ αγωνιστικών κινητοποιήσεων προανήγγειλε σήμερα από τη Λάρισα και στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου το μέλος της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης.

«Τέρμα πια η κοροϊδία, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση Καλομοίρη, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επερχόμενη κινητοποίηση της ΔΟΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και σχεδόν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Η δραματική μείωση των εισοδημάτων των εργαζομένων και συνταξιούχων από την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική οδηγούν σε πανελλαδική κινητοποίηση και μέσα στον Οκτώβριο», τόνισε ο κ. Καλομοίρης, που έκανε ειδική αναφορά στο χρέος μιλώντας για κατάθεση πρότασης που αφορά στη διαγραφή του, αφού όπως υποστήριξε «όπου εφαρμόστηκε κάτι ανάλογο υπήρξε και ανάπτυξη, ενώ η πρόταση αποτελεί μονόδρομο για οριστική έξοδο από την κρίση».

Σημειώνεται πως ο κ. Καλομοίρης θα μιλήσει το απόγευμα σε σχετική συγκέντρωση των διοικήσεων των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ