ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ paidis.com!!!

Γελάνε και τα… καλάθια του κλειστού της Νεάπολης αλλά και κάθε νοήμων φίλαθλος με τη σχετική ανάρτηση σε σελίδα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ΟΛΥΜΠΙΑ Λάρισας που με αναφορές της στο paidis.com αλλά και στην υποφαινόμενη (χωρίς να την κατονομάζει) περιγράφει πως με «επανειλημμένα ψεύδη και αναξιόπιστα νέα» επιχειρεί να αμαυρώσει την εικόνα της ομάδας,

παραθέτοντας μάλιστα και το σχετικό δημοσίευμα της σελίδας μας με τον τίτλο ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ… ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ”.

Ξεκαθαρίζοντας πως κάθε σοβαρός σύλλογος θα απαντούσε επίσημα με ανακοίνωση στο μέσο που θεωρεί πως τον θίγει ή έστω στα υπόλοιπα, αφού μας θεωρεί αναξιόπιστους και εμπαθείς, και όχι μέσω facebook και μάλιστα σε σελίδα που το ίδιο το μέσο δεν έχει καμία πρόσβαση, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να απαντήσουμε στα περί αναξιοπιστίας και επανειλημμένων ψευδών ειδήσεων στο συντάκτη ενός κειμένου που δεν γνωρίζει καν την ορθογραφία των συγκεκριμένων λέξεων.

«Η συγκεκριμενη σελιδα προσπαθει επανειλημεννα με ψευδη και αναξιωπιστα νεα να αμαυρωσει την εικονα της ομαδας. Σαν Συλλογος της πολης της Λαρισας δεν καταλαβαινουμε την εμπαθεια της συγκεκριμενης δημοσιογραφου που αρθρογραφει για το συγκεκριμενο site», παραθέτουμε αυτολεξεί το κείμενο που ανέβηκε για του λόγου το αληθές!

Όσο για τα όσα καταμαρτυρούνται στο γεμάτο… «εμπάθεια» κατά την Ολύμπια Λάρισας κείμενό μας αναφορικά με τις αποχωρήσεις ομάδων από το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στοιχειώδεις γνώσεις ανάγνωσης και ελληνικής γλώσσας θα έδιναν και στον τελευταίο αναγνώστη να καταλάβει πως η αναφορά ήταν για τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων από το πρωτάθλημα και όχι φυσικά για την ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, για την οποία μάλιστα υπάρχει ξεχωριστό ρεπορτάζ από την κλήρωση της Μίκρας όπου και αναφέρεται η αντίπαλός της στην πρεμιέρα που είναι η Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης!

Μόνο άσχετος, κύριοι, θα κατέγραφε τον αντίπαλό σας για να γράψει άλλα αντ΄άλλων λίγο πιο κάτω, εκτός και αν τελικά εκείνο που ενόχλησε ήταν το «αποδυναμωμένη», χαρακτηρισμός ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τη γράφουσα για να περιγράψει το φετινό ρόστερ μετά τις αποχωρήσεις παικτριών.

Εκτός και αν οι Δεληγιάννη-Χαβαλέ έχουν αντικατασταθεί από παίκτριες του ίδιου βεληνεκούς και η εφαρμοζόμενη πολιτική σας απέναντι στα ΜΜΕ δεν μας έδωσε την είδηση!

Με την επισήμανση πως δεν πρόκειται να επανέλθουμε οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας βγάζετε από τον κόπο να ψάχνουμε επίλογο, αφού θα μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τα γραφόμενά σας «Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγο καιρό… Τα συμπεράσματα δικά σας».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ