ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς συνεδρίαση της δευτεροβάθμια σχολικής επιτροπής του Δ.Τεμπών. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε  στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι και παραβρέθηκαν η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δ.Τεμπών κ. Γεωργία Τσιόπα

καθώς και η προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσίας  του Δ.Τεμπών κ. Μαίρη Σαρμαντά.
Η κ. Τσιόπα στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τους διευθυντές των σχολείων και τους προέδρους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για την συμμετοχή τους στην συνεδρίαση.

Ευχήθηκε μια νέα καλή σχολική χρονιά με λιγότερα προβλήματα που δυστυχώς λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα σε ένα βαθμό επηρεάζει και τα σχολεία .
Από την πλευρά μας παρακολουθούμε με την τεχνική υπηρεσία του δήμου της κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν έτσι ώστε να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα .

Στόχος μας όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος στο μήνυμα του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι :  
Η προτεραιότητα της δημοτικής μας αρχής και η συνεχής προσπάθεια να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον και τις ιδανικότερες συνθήκες, μέσα στις οποίες θα φοιτούν οι μαθητές μας  , ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι διευθυντές γυμνασίων των Γόννων, Συκουρίου, Πυργετού και Μακρυχωρίου κ.κ. Αντώνης Πατσίδης, Γεώργιος Κουτσουδόντης, Νίκος Χατζάρας και Κατερίνα Καμπούρη καθώς και των Λυκείων Γόννων και Πυργετού κ.κ. Δημήτρη Δημάκη και Βασίλη Γκέκα, τα μέλη των συλλόγων γονέων κηδεμόνων Συκουρίου και Γόννων κ.κ. Γιάννης Βλαχογιάννης, Ντίνα Παπουτσιδάκη και Μαίρη Πανδρεμένου και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου -Μαγαλιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ