ΜΕ “ΚΑΡΦΙ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ «ΠΕΤΑΛΟ» ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Ο Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ

Νέα απόπειρα προσέγγισης μεταξύ των διοικήσεων της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ επιχειρεί ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ που επανέρχεται με ανακοίνωσή του ζητώντας από όλους «να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι ώστε να ξεκαθαριστεί η αλήθεια».

Η πρόταση αφορά σε συνάντηση, που όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «δεν χωράει καμία αναβολή και ΙΣΩΣ άργησε», και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα και στην ίδια ανακοίνωση τα μέλη του Συνδέσμου δεν παραλείπουν να πετάξουν και το «καρφί» τους για τις τιμές των εισιτηρίων που αφορούν στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς όπως επισημαίνεται «στις τιμές του πετάλου δεν χωράνε σκαμπανεβάσματα είτε λέγετε γαύρος είτε πλατανιάς»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“O Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ με πρωτοβουλία του καλεί το ΔΣ της παε ΑΕΛ και το ΔΣ της ερασιτεχνικής να καθίσουμε στο τραπέζι ώστε να ξεκαθαριστεί η αλήθεια. Σκοπός μας δεν είναι να εκθέσουμε καμία μεριά. Σκοπός μας είναι η λύση των προβλημάτων και η δημιουργία μιας ΑΕΛ δυνατής, μιας οικογένειας που δεν θα χαλάσει ούτε από μέσα της. Δεν ξέρουμε ποιος ευθύνεται, αλλά ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα πει τα παιδιά της στο σπίτι τους. Επιβάλλεται, οι μπόμπιρες, οι επόμενοι αθλητές μας, η νέα γενιά οπαδών μας να βρίσκονται εκεί που τους αρμόζει, στην θύρα 22 απαντώντας με ευχαρίστηση στη φωνή του πέταλου. Καλούμαστε όλοι να κάνουμε τα πάντα για το καλό αυτής της ιδέας. Σας καλούμε τη ΔΕΥΤΕΡΑ στα γραφεία της παε ή της ερασιτεχνικής για μια νέα αρχή, και ευχόμαστε στην ομάδα μας να γυρίσει με το διπλό από το νησί του γαύρου. Αναμένουμε τις απαντήσεις σας για την ώρα και το μέρος συνάντησης. Δεν χωράει καμία αναβολή και ΙΣΩΣ αργήσαμε.
Υ.Γ.1 Στις τιμές του πετάλου δεν χωράνε σκαμπανεβάσματα είτε λέγετε γαύρος είτε πλατανιάς.
Υ.Γ.2 Καλή αρχή στην ομάδα μπάσκετ στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το κύπελλο.”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ουσιαστικά πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα προσέγγισης των δύο πλευρών από το συγκεκριμένο σύνδεσμο, ενώ προηγήθηκε μπαράζ εκατέρωθεν ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής που οδήγησε τελικά σε «ναυάγιο» της πρώτης.

Τέλος και αναφορικά με το «καρφί» για τις τιμές των εισιτηρίων στο ματς με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να σημειωθεί πως η τιμή στο «πέταλο» ορίστηκε στα 15 ευρώ, όταν στο αντίστοιχο παιχνίδι με τον Ηρακλή το αντίτιμο ήταν 10 ευρώ, ωστόσο θυμίζουμε πως η εφαρμογή της συγκεκριμένης πολιτικής αυξήσεων για τους «μεγάλους» αγώνες είχε ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την πλευρά της «βυσσινί» ΠΑΕ.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ