Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΑΦΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Χωρίς εισήγηση, κάτι που αποδόθηκε στη σημαντική καθυστέρηση της «κλειστής» κομματικής σύσκεψης που προηγήθηκε αλλά και στο «σφιχτό» πρόγραμμά του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το Σάββατο ο Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΔ Γ. Κασαπίδης, μετά και τη διήμερη περιοδεία του στο νομό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠλαισιωμένος από τους τοπικούς βουλευτές και παρουσία γνωστών «γαλάζιων» αγροτοσυνδικαλιστών ο κ. Κασαπίδης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφέρθηκε γενικόλογα σε μία δέσμη προτάσεων που αφορά στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο υποστηρίζοντας πως «το πρόγραμμα ολοκληρώνεται και θα ανακοινωθεί στην ώρα του, καθώς όλα εξαρτώνται από τις εξελίξεις».

Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε ο κ. Κασαπίδης αρνήθηκε να σχολιάσει την απόφαση που αφορά σε καταδίκη του «γαλάζιου» πρώην προέδρου της ΕΑΣ Θ. Κοκκινούλη, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως «οι βασικοί άξονες του προγράμματος της ΝΔ αναφορικά με τους αγρότες σαφώς επηρεάζονται από τα μνημόνια»!

Κλείνοντας και απαντώντας σε ερώτηση του paidis.com αναφορικά με την επαναπροσέγγιση του κάμπου και τη… «δεξαμενή» που άδειασε οδηγώντας σε αρνητικά εκλογικά ποσοστά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κασαπίδης υπογράμμισε πως υπό την ηγεσία του Κ. Μητσοτάκη «πλέον συνομιλούμε με τους επαγγελματίες του χώρου, προκειμένου με δουλειά να αποκατασταθεί η σχέση μας και η κλονισμένη εμπιστοσύνη».

«Σίγουρα μια σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται με δουλειά, ωστόσο ο κάμπος για τη ΝΔ αποτελεί πάντα “δεξαμενή” σκέψης και όχι χώρος αλίευσης ψήφων», υποστήριξε ο κ. Κασαπίδης, υπό το βλέμμα τοπικών στελεχών που έλεγε πολλά!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ