ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΕΚ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΕΛ

Σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς κινείται πλέον η ΑΕΛ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ (Δευτέρα 17/10, 19.30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Με τον Τσίμο Ναβάρο να έχει πλέον ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους και τον Ανδρέα Αβραάμ να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κύπρου, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει ακόμη στο Γεννάδιο Ξενοδόχοβ που ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ARENA

Απρόοπτο τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στα εκδοτήρια του ARENA, με αποτέλεσμα η έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ να συνεχίζεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 9 πμ-9μμ (Κύπρου 72).

Όπως ανακοινώθηκε το εκδοτήριο του AEL FC ARENA θα επαναλειτουργήσει Σάββατο και Κυριακή 10 π.μ.-6 μ.μ. και την Δευτέρα 10 π.μ.-7.30 μ.μ.

13ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Ταλαντούχος 13χρονος που αγωνιζόταν στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου αποκτήθηκε από την ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Γώγο, ο οποίος δοκιμάσθηκε στην παιδική ομάδα αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, ενώ όπως έγινε γνωστό η ΑΕΛ προχώρησε στην απόκτησή του και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Λάρισας.

Το δελτίο του νεαρού ποδοσφαιριστή θα εκδοθεί από την επόμενη σεζόν, οπότε και θα μπορεί να αγωνισθεί στην Κ15 του συλλόγου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ