Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΣ: ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

«Η έξοδος της χώρας από το ευρώ και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα με παράλληλη ακύρωση της λιτότητας με στάση πληρωμών του δημοσίου χρέους αποτελεί τη λύση στην έξοδο από την κρίση», ήταν η πρόταση της ΛΑΕ που παρουσίασε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Θανάσης Πετράκος,

μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Λάρισα.

Κάνοντας λόγο για μια πρόταση «που απαιτεί συγκρούσεις, ωστόσο μπορεί να δώσει προοπτική στον τόπο» ο κ. Πετράκος στάθηκε ιδιαίτερα σε ένα σχέδιο κοινωνικοποίησης των τραπεζών αλλά και σε σεισάχθεια όσον αφορά στα χρέη μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και απλών πολιτών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Πετράκος είχε σειρά επαφών σε Λάρισα και Τύρναβο, ενώ το απόγευμα θα παρευρεθεί σε συνέλευση μελών και φίλων του κόμματος, για ενημέρωση, απολογισμό δράσεων και νέα καθήκοντα, καθώς και εκλογή νέων οργάνων, που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Επίσκεψη Θαν. Πετράκου στο Δημαρχείο Λάρισας

petrΣυνάντηση με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας κ. Θανάση Πετράκο, είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του κ. Πετράκου στη Λάρισα, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , αλλά και οι σχεδιασμοί της δημοτικής αρχής.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το προσφυγικό ζήτημα και για τη στάση που τήρησε η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων και η κοινωνία της Λάρισας.

Τέλος, συμφωνήθηκε ότι η τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να είναι αγωνιστική και διεκδικητική.

Ο κ. Πετράκος, στη συνάντησή του με το δήμαρχο Λαρισαίων συνοδεόνταν από τοπικά στελέχη της ΛΑΕ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ