ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ Δ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Την   Παγκόσμια  ημέρα για την Τρίτη Ηλικία γιόρτασαν τις προηγούμενες μέρες σε κέντρο της Πόλης τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων. Η Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία  υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990 για να αποτίσει φόρο τιμής στους ηλικιωμένους,

να ευαισθητοποιήσει και να υπενθυμίσει  στην κοινωνία τόσο τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας όσο και το δικαίωμα της για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε πρόγραμμα από τα τρία χορευτικά του Β΄, Γ΄ και Ε΄ΚΑΠΗ  με υπεύθυνη δασκάλα την κ.  Φελέκη , καθώς και  τη χορωδία με υπεύθυνο μαέστρο τον κ. Μάτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη ο κ. Παιδής, ο αντιδήμαρχος κ.Δεληγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος των ΚΑΠΗ κ. Τσιαούσης, ο  δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Πρόνοιας κ. Αναστασίου, η διευθύντρια Πρόνοιας κ. Ζιώγα, η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κ.Μπαξεβάνου, η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ κ. Μπαλογιάννη, ο πρόεδρος της 1ης κοινότητας κ. Δαούλας, ο πρόεδρος της 3ης κοινότητας κ. Ζέβλας, ο πρόεδρος της κοινότητας Φαλάνης κ. Καρυώτης  και ο πρόεδρος της κοινότητας Γιάννουλης κ. Φατούρας .

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με  χορό και πολύ κέφι από τους ηλικιωμένους, πλαισιωμένη από ζωντανή μουσική και τραγούδια που τους πρόσφερε η λαϊκή φωνή της  κ. Πολυμέρου με την ορχήστρα της.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ