ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ Α’ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Σεμινάριο με θέμα «Παροχή Α΄ Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή των γονέων στο 2ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου  και το οποίο είχε ως στόχο να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες, με τις γνώσεις εκείνες οι οποίες είναι απαραίτητες, ώστε να μπορούν με ασφάλεια να παρέμβουν

%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b13και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις σοβαρών τραυματισμών  ή  επειγόντων  παθολογικών περιστατικών, σε προνοσοκομειακό επίπεδο μέχρι να έρθει εξειδικευμένη βοήθεια.

Ο λόγος είναι προφανής, πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να γνωρίζουν τους τρόπους παροχής Α΄ Βοηθειών, με απώτερο σκοπό το μέγιστο όφελος για τον Τραυματία ή Ασθενή. Το ενημερωτικό σεμινάριο υλοποιήθηκε με βάση τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες και πρωτόκολλα εκτίμησης & αντιμετώπισης τραύματος διεθνώς.

Πρέπει να επισημάνουμε ιδιαίτερα το βιωματικό μέρος του σεμιναρίου στο οποίο πήραν μέρος γονείς με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Το σεμινάριο  είχε διάρκεια 3 ώρες ενώ ο 2ος κύκλος θα γίνει αρχές Μάρτη.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο σύλλογος γονέων ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ.

%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b11 %ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b14 %ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b15

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ