ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΣΤΗΝ Α2

Σε περιπέτειες δείχνει να μπαίνει από σχετικά νωρίς ο ΓΣΛ καθώς φιγουράρει πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με κάκιστο απολογισμό, αν και εκείνο που δείχνει να προβληματίζει περισσότερο είναι οι άσχημες εμφανίσεις και φυσικά η ακόμη πιο άσχημη ψυχολογία του.

Με τις δηλώσεις όλη τη βδομάδα να μιλούν για δουλειά και αγώνα-φωτιά και στο κλειστό της Νεάπολης το ταμπλό να γράφει 47-57, με μόλις δύο πόντους στο τρίτο 10λεπτο και αυτούς με βολές δεν πας πουθενά!

Γκρίνια και από τον προπονητή που μάλλον αψυχολόγητα θυμήθηκε πως οι παίκτες δεν είναι δική του επιλογή δηλώνοντας πως «ίσως μια μερίδα των παικτών δεν ήταν το καταλληλότερο γι’ αυτή την ομάδα. Δεν είμαι αρμόδιος να το καταδικάσω, διότι δεν έκανα εγώ αυτές τις επιλογές».

Σαφώς και δεν τις έκανε, μιας και ήρθε ως αντικαταστάτης του Θ. Μπουλιάκη, οπότε ας κρατήσουμε καλύτερα το άλλο που έσπευσε να συμπληρώσει, «ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

Και ας πέσουν οι τόνοι, ηρεμία και δουλειά χρειάζεται ο σύλλογος, ας μας επιτραπεί να προσθέσουμε στα «φορτισμένα» λόγια του κόουτς.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ