ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Νομού Λάρισας, σύμφωνα με το καταστατικό προκηρύσσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, στις 6:00 μ.μ., στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, στην οδό Κούμα, στο 2ο όροφο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά, την επόμενη Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, στις 6:00 μ.μ., στον ίδιο χώρο και η εκλογή από 7:00 έως 9:15 μ.μ.

Όσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων, (Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι, Καθηγητές), εν ενεργεία ή συνταξιούχοι, ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους, μέχρι τις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 30 Νοεμβρίου, για να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια. Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου, να προσέλθουν για τη διαδικασία. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Για πληροφορίες κι ενημέρωση στο e-mail : pokel.larisas@gmail.com και στο τηλέφωνο : 6957509469.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ