ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Μικτή Χορωδία που υποστηρίζεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων συμμετείχε την περασμένη Κυριακή 4-12-2016  στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο θεματικό πάρκο  «ο Μύλος των Ξωτικών», μετά από πρόσκληση του Δήμου Τρικάλων.

Η χορωδία, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία πλούσιο ρεπερτόριο γνωστών τραγουδιών καθώς και παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κέρδισε το χειροκρότημα των επισκεπτών του μύλου που βρέθηκαν στην κεντρική σκηνή του πάρκου. Τη χορωδία της Αντιδημαρχίας Λάρισας συνόδευσε στη φυσαρμόνικα ο κ. Γιώργος Τσακνάκης και στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη.  Διηύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Την αποστολή συνόδευσε ως εκπρόσωπος της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας η κοινωνική λειτουργός και αναπληρώτρια Προϊσταμένη του τμήματος των ΚΑΠΗ Λάρισας κ. Βασιλική Γιαννίκη. Τα μέλη της χορωδίας αμέσως μετά την πετυχημένη εμφάνισή τους ξεναγήθηκαν από τους πειρατές σε όλους τους χώρους του μύλου των ξωτικών.  Ακολούθησε  επίσκεψη στην Πύλη, στη γνωστή τοξωτή γέφυρα της Πόρτας έργο του Αγίου Βησσαρίωνα, στο χιονοδρομικό κέντρο, και στο Περτούλι Τρικάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ