ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Κ.Α.Α. ANIMUS Η  Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ θα δώσει το παρών στην η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Κ.Α.Α. Animus.  Η συμμετοχή της Ομάδας στην εκδήλωση αυτή οφείλεται στις  σχέσεις που έχουν αναπτύξει τα μέλη της με πολλούς από τους ασθενείς που αυτές τις μέρες θα βρίσκονται εκεί αλλά και στην αναγνώριση του έργου του Κ.Α.Α. Animus.

Η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ θα εκπροσωπείται από μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές της. Το  μουσικό μέρος του προγράμματος θα καλύψουν οι καλλιτέχνες Χρήστος Παπαχρήστος, Αρετή Παπαναστασίου και Μιχάλης Ζουριδάκης οι οποίοι για άλλη μια φορά αποδέχθηκαν πρόσκληση  της   Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ για συμμετοχή σε εκδήλωση ανθρωπιστικού χαρακτήρα και θα είναι παρόντες με στόχο μα προσφέρουν λίγες ώρες χαράς και διασκέδασης σε ανθρώπου που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για την εκδήλωση αυτή η Διοίκηση του Κ.Α.Α. Animus εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Κ.Α.Α. Animus στο χώρο του Αμφιθεάτρου.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτική παράσταση από τις  «Δρυάδες Εν Πλω» με τη συμμετοχή ασθενών του κέντρου. Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά η Εθελοντική Ομάδα «Στήριξη». Παράλληλα, την ημέρα της γιορτής το ΚΑΑ Animus θα εκπληρώσει την ευχή ενός μικρού παιδιού μέσω του οργανισμού «Κάνε μια Ευχή» (Makeawish)!!!!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ