ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΧ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρισα, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε στο σημείο με ένα όχημα και τρεις άνδρες για τον απεγκλωβισμό δύο τραυματιών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 03.20 τα ξημερώματα στο 10ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Βόλου, στο ύψος του Πλατυκάμπου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πιθανότατα και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχόπτωση συγκρούσθηκαν δύο οχήματα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Τροχαίας, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της ΠΥΛ, καθώς στα συντρίμμια των δύο οχημάτων είχαν εγκλωβισθεί δύο άτομα, με τον τρίτο επιβάτη να καταφέρνει να βγει μόνος του από το τρακαρισμένο όχημα.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας το 43χρονο οδηγό του ενός οχήματος και τον 56χρονο συνεπιβάτη του, καθώς και τον 54χρονο οδηγό του δευτέρου οχήματος, με τους δύο εκ των τριών να έχουν τραυματισθεί σοβαρά.

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργείται σχετική προανάκριση από την Τροχαία Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ