ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

“ Έχουμε πολύ πικρή πείρα από τις περίφημες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, γι’ αυτό καλούμε όλους σε νέα δυναμική κινητοποίηση που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΕΚΛ ενάντια στις πολιτικές που μας εξαθλιώνουν”.

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε από εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με αφορμή την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 19.00μμ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, αλλά και του 30ου Συνεδρίου του ΕΚΛ που ορίστηκε νωρίτερα, για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

«Το 30ο συνέδριο του ΕΚΛ επιδιώκουμε να συμβάλλει με τη συζήτηση και τις αποφάσεις του στο δυνάμωμα της οργάνωσης των εργαζομένων στα σωματεία και τους χώρους δουλειάς αλλά και στην ισχυροποίησή τους αξιοποιώντας παράλληλα την πείρα των αγώνων μας ενάντια στη βάρβαρη επίθεση που εξαπολύεται εις βάρος μας», τόνισαν οι ομιλητές.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του 30ου Συνεδρίου θα δοθούν δύο παραστάσεις από τη θεατρική ομάδα του ΕΚΛ, με το μονόπρακτο του Μ. Μπρέχτ «Ο τρόμος και η αθλιότητα του Γ’ Ράιχ», στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, το Σάββατο 18/2, στις 21.00μμ και την Κυριακή 19/2, στις 20.00μμ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ