ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ο Kenneth Play είναι sex coach- επισκέπτεται ζευγάρια στο σπίτι τους, τους παρακολουθεί να κάνουν σεξ και μετά εκφέρει επαγγελματική γνώμη σχετικά με το τι έπρεπε να έχουν κάνει, τι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν και τι να αλλάξουν με στόχο να κλιμακώσουν την ικανοποίηση και να τελειοποιήσουν την σεξουαλική τους ζωή.   

Ξεκίνησε τα συγκεκριμένα ιδιωτικά ραντεβού πριν δύο χρόνια και μέχρι σήμερα έχει «προπονήσει» ζευγάρια σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσά τους οι Κόστα Ρίκα, Ιταλία και Περού.

Πριν το κάνει αυτό, οι επαγγελματικές του συμβουλές αφορούσαν κυρίως swingers και ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις, αλλά όταν αντιλήφθηκε πως δεν νιώθουν όλοι άνετα στις ομαδικές συνεδρίες, αποφάσισε να ξεκινήσει κατ’ οίκον επισκέψεις.

«Κάποιο άνθρωποι επιθυμούν περισσότερη διακριτικότητα και μυστικότητα και θέλουν προσωπική προσοχή. Δεδομένου πως έχω δεκαετή εμπειρία σαν personal trainer, κατάλαβα πως ήταν ανάγκη να ξεκινήσω πιο ιδιωτικές επαφές», λέει.

Στόχος του, όπως εξηγεί, είναι να κάνει την σεξουαλική εκπαίδευση «τόσο προσβάσιμη όσο το πορνό» και γι’ αυτόν τον λόγο επιλέγει να πηγαίνει ο ίδιος στα σπίτια του κόσμου. Η συνεδρία, που σύμφωνα με τον ίδιο, «βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν σεξουαλική αυτοπεποίθηση, να βιώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και να εξελιχθούν σε βάθος χρόνου», διαρκεί τρεις με τέσσερις ώρες και κοστίζει 1.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ