ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ “Χ” ΓΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ έχασε σήμερα ο Τύρναβος, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τον ουραγό συντοπίτη του Αστέρα με σκορ 1-1.

Αν και οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με το Γανό μετά από φάση διαρκείας να βρίσκει το δοκάρι του Μπαντή στο 10′, οι παίκτες του Αστέρα παίζοντας  απελευθερωμένα, χωρίς άγχος, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 26’ με σουτ του Γαλάνη. Μετά το γκολ οι παίκτες του Χρ. Λόλα ανέβασαν ταχύτητα και πίεσαν τον αντίπαλο αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αφού έχασαν ευκαιρίες με τους Τζιόλα, Γκαντρή και Αυλογιάρη.

Το τέρμα της ισοφάρισης ήρθε τελικά για τον Τύρναβο στο 85’, όταν ο Τζιόλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έλυσε το «γόρδιο δεσμό» γράφοντας το τελικό 1-1..

Παραλίγο ο Αστέρας να κάνει τη ζημιά στο 87′ όταν το σουτ του Λ. Γκαραγκούνη βρήκε το κάθετο δοκάρι!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ματσόπουλου.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Β., Γκαραγκούνης Β. (80′ λ.τ. Γκαραγκούνης Δ.), Πάσιος Β., Λάζος, Γαλάνης, Τάκης Π., Καρακώστας, Πάσιος Αν., Γκαραγκούνης Σπ. (87′ Φουντούνας), Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Ελ.

Τύρναβος 2005 (Χρήστος Λόλας): Γραβάνης, Ροντούλης, Καλέσης Απ., Αυλογιάρης, Καρακάνος, Βλιώρας (58′ Γκαντρής), Γανός (75′ Μπουζούκης), Μεζίνι, Μπάκος, Κοκόμπελης (65′ Τσατσελάρι), Τζιόλας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ