ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ “ΕΥ ΖΗΝ” ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με μία καταπληκτική εκδήλωση εξετάσεων προαγωγής εγχρώμων ζωνών και επίδειξης ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τη σχολή ΤΚΝΤ “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα, σε ένα κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο, οι προπονητές Χαρ Ντόβας και Μιχάλης Λάκης συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τους μαθητές τους

για την προσπάθεια τους και τον ιδιαίτερο ζήλο που επέδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων, μπροστά στους εξαίρετους δασκάλους και φίλους Δημήτρη Τόρη του Συλλόγου Νικόμαχος Βόλου, Νίκο Παιταρίδη ΣΟΑΤ και Απόστολο Ιακωβάκη ΑΣ Λάρισας.

Ο κ. Ντόβας ευχαρίστησε θερμά τους εξεταστές για την τιμή που έκαναν και παραβρέθηκαν  στις εξετάσεις, τους γονείς των αθλητών για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη τους καθ´ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και φυσικά τους βοηθούς Λάκη Σάββα, Δαλαμήτρα Γιώργο, Ζησιάδη Πασχαλίνα, Κλεφτάκο Μιχάλη, Ζαρογιάννη Ζήση, Ταμπάκη Μαρία, Σισμάνη Γεωργία, και φυσικά όλη την αγωνιστική ομάδα, για την έμπρακτα πολύτιμη βοήθεια τους στην διεκπεραίωση της εκδήλωσης και για την καταπληκτική επίδειξη που έκαναν.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και σε όλους όσοι στήριξαν αυτή την εκδήλωση:

Ανθοπωλείο Όλγα Γκόλτσιου, Κοσμικό κέντρο Ακρόπολις και τον υπεύθυνο Νίκο Αγριόδημο, την ταβέρνα Ο Κόκορας και την υπεύθυνη Ευαγγελία Βίδρα, τονν κ. Ούρδα Παναγιώτη στον ήχο και την μουσική και τον φωτογράφο που κάλυψε την εκδήλωση Θάνο Λάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ