ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Δείτε στιγμιότυπα από τον επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ

Θερμής υποδοχής έτυχε το απόγευμα της Κυριακής στον Τύρναβο ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης που εγκαινίασε τα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου του κόμματος.

Δεκάδες μέλη και φίλοι του κόμματος συγκεντρώθηκαν κάτω από τα γραφεία για να σφίξουν το χέρι του αρχηγού και για να τον επευφημήσουν ως τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας.

Αλλωστε έτσι τον προσφώνησε κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης στα γραφεία του κόμματος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χρ. Κατσαρός κάνοντας αναφορές και στον πρόσφατα θανόντα πρώην πρωθυπουργό και πατέρα του προέδρου Κ. Μητσοτάκη ο οποίος το 1984 από το μπαλκόνι των σημερινών γραφείων έκανε ομιλία απευθυνόμενος στους Τυρναβίτες.

Μάλιστα ο κ. Κατσαρός εκ μέρους όλων των μελών της ΔΗΜΤΟ δώρισε στον κ. Μητσοτάκη μία φωτογραφία σε κάρο από την τότε ομιλία του πατέρα του.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ αφού υπέγραψε στο βιβλίο της ΔΗΜΤΟ φανερά συγκινημένος για τις αναφορές στον πατέρα του υπενθύμισε ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιζητούσε την επαφή με τον κόσμο γιατί κάθε φορά μάθαινε και κάτι παραπάνω.

Παράλληλα εμφανίστηκε ακόμη μια φορά αισιόδοξος για τη νίκη της ΝΔ όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, ζήτησε από τα στελέχη να συνεχίσουν τον αγώνα τους επισημαίνοντας ότι δεν θα πρέπει να επαναπαύονται λόγω της ραγδαίας φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενότητα που υπάρχει σήμερα στο κόμμα.

Επιπλέον αφού σημείωσε ότι η νίκη στις εκλογές θα είναι μόνο μία στιγμή χαράς, προανήγγειλε σκληρή δουλειά από όλους στο κόμμα την επομένη των εκλογών ώστε να μην διαψευστούν οι προσδοκίες των πολιτών, να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη,να επιστρέψουν από το εξωτερικό οι ξενιτεμένοι επιστήμονες και να βρουν δουλειά και να μπορούν να παράγουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην είσοδο των γραφείων τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε η τυρναβίτισσα νομικός Αθηνά Σιαφαρίκα που τον καλωσόρισε στη “γη του Καραγάτση” ενώ φεύγοντας τα μέλη της ΔΗΜΤΟ του χάρισαν και ένα μπουκάλι παλαιωμένο τσίπουρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ