ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο Τ. ΤΣΙΑΠΛΕΣ

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για την αλλαγή

Ορκίστηκε σήμερα, ενώπιον του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους, ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Τσιαπλές, ο οποίος έλαβε τη θέση του παραιτηθέντος περιφερειακού συμβούλου

και επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας» Βαγγέλη Μπούτα.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, οι κ.κ Αγοραστός και Παπαχαραλάμπους συνεχάρησαν το νέο περιφερειακό σύμβουλο  για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Το ΚΚΕ για την αλλαγή

Σε ανακοίνωση της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ για την αλλαγή φρουράς στο Π.Σ. αναφέρονται τα εξής:

“Στο πλαίσιο του καταμερισμού δουλειάς των στελεχών του ΚΚΕ, ο μέχρι τώρα επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της Κ.Ε και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου και στη θέση του ανέλαβε ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Κ.Ε και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας.

Οι κομμουνιστές σύμβουλοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, θα συνεχίζουν να δρουν μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, της μικρομεσαίας αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας και των γυναικών, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά τόσο οι αστικές κυβερνήσεις, όσο και η Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση, όντας μηχανισμός του αστικού κράτους, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για βαθιές οικονομικές και πολιτικές αλλαγές προς όφελος του λαού”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ