ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΟ ARENA

“Αποκαλυπτήρια” το απόγευμα του Σαββάτου για την ΑΕΛ, που παίζοντας μπροστά στους φιλάθλους της επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 2-1, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας που δόθηκε στο AEL FC ARENA.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ με υποδειγματικό πλασέ του Ντάουντα που νίκησε το Θεοδωρόπουλο, ωστόσο η ΑΕΛ με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε την ισοφάριση με το Ντέλετιτς (20’) για να φτάσει στην ολική ανατροπή στο 35’ όταν ο Κρίζμαν πήρε το ριμπάουντ μετά από προσπάθεια του Ρέντζα γράφοντας το 2-1 για τους «βυσσινί».

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας των πολλών αλλαγών, με τον τεχνικό της ΑΕΛ Α. Πάους να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν Λαμπρρόπουλος, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν και Ναζλίδης.

Έπαιξαν ακόμα: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Γκόλιας, Άλλα, Κοντόρ, Κουτσιανικούλης, Ντοντό, Περόνε, Γιαννιτσάνης και Καλύβας.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Χατζησαιας, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Μάντσον, Μανούσος, Βασιλακάκης, Πλατέλλας και Νταουντά.

Έπαιξαν ακόμα:Θεοδωράκης, Κατράνης, Μενσά, Ζησόπουλος, Κυριακίδης, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος, Νάτσος, Μπαστακός, Αντόνιο, Βασιλείου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

Εξάλλου την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου Κυριάκου Ανδρεόπουλου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής, που πήρε μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια, αποτελώντας τη 10η μεταγραφή των «βυσσινί».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ