ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ…

Ξεκάθαρες βολές κατά του προέδρου ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, έριξε εκ νέου ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κ. Αγοραστός, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης του Αλμυρού.

Ωστόσο, ο Γ. Πατούλης δεν σήκωσε το γάντι της αντιπαράθεσης, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ως «φίλο» και «σύμμαχο μέχρι τέλους».

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πατούλης -θέλοντας προφανώς να αποδώσει ευθύνες για τις καταστροφικές πυρκαγιές σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους δήμους και, βεβαίως, να εμφανίσει ένα προφίλ σκληρά αντιπολιτευόμενου πολιτικού- δήλωσε πως «το κράτος και οι περιφέρειες διαχειρίζονται τα χρήματα των δήμων».

Η παραπάνω στάση του Γ. Πατούλη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Κ. Αγοραστού, ο οποίος έκανε λόγο για «άνευ ιστορικού προηγουμένου παραποίηση της πραγματικότητας αλλά και πρωτοφανές θεσμικό ατόπημα».

Σήμερα, ο κ. Αγοραστός ήταν ξεκάθαρος όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς σχολιάζει τις δηλώσεις Πατούλη:

«…Από τον Αλμυρό εκπέμπουμε μήνυμα ενότητας. Μιας και ερωτάτε, τονίζω ότι όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, ενωμένοι όλοι εμείς οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης ορθώνουμε ένα συμπαγές τείχος απέναντι σε όποιους προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα διχόνοιας και τεχνητής πόλωσης. Είναι βέβαιο, συνεπώς, ότι κι αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστός, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Από την πλευρά του, ο Γ. Πατούλης επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και να μη δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση:

«Χαίρομαι που ο φίλος μου πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα του να συγκρουστεί με τους ανθρώπους που επιδιώκουν να διαιρέσουν την Αυτοδιοίκηση. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε σύμμαχοι μέχρι τέλους», απάντησε ο κ. Πατούλης, υποστηρίζοντας πως «με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, από τα λίγα με τα οποία διαφωνούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ