ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ανοίγει οριστικά πλέον ο δρόμος για την εγκατάσταση δεξαμενών φυσικού αερίου σε δημοτικό οικόπεδο του Τυρνάβου μετά την τελική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που ουσιαστικά ακύρωση την απορριπτική απόφαση του τότε επικεφαλής της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών εγκατάστασης των δεξαμενών και την σε σύντομο χρονικό διάστημα έναρξη λειτουργίας των συστημάτων φ.α, κυρίως σε δημοτικά κτίσματα αλλά και σε ιδιώτες στον Τύρναβο.

Με αφορμή τη θετική εξέλιξη από το δήμο εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Σε πείσμα κύκλων που ενθουσιάστηκαν με την ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου περί παραχώρησης χρήσης δημοτικού οικοπέδου στην ΕΔΑ Θες/νίκης – Θεσσαλίας για την εγκατάσταση δεξαμενών φυσικού αερίου, ανακοινώνεται από το Δήμο Τυρνάβου ότι κερδήθηκε η προσφυγή την οποία υπέβαλε κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας &Στ. Ελλάδας και η εγκατάσταση πλέον του φυσικού αερίου στο Δήμο Τυρνάβου είναι θέμα ημερών.

Αποδεικνύεται σε όλους ότι η Δημοτική Αρχή εργάζεται με συνέπεια και επιμονή προκειμένου να υπερασπίσει σε κάθε επίπεδο τα συμφέροντα των δημοτών και το έχει αποδείξει και παλαιότερα με την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% αλλά και με τη σημερινή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης έχει ήδη έρθει σε επαφή με το Γεν. Δ/ντή της ΕΔΑ Θες/νίκης – Θεσσαλίας προκειμένου να διευθετηθούν διάφορα ζητήματα που έχουν σχέση με την εγκατάσταση των υποδομών ενώ την προσεχή εβδομάδα θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τις αιτήσεις των πολιτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ