ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ARENA ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΝΑ «ΦΩΝΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ!

Με το Βέλγο τεχνικό Τζ. Ματάισεν για πρώτη φορά στον πάγκο της η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL δίχως να καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο στείρο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» δίκαια για γκολ που δεν μέτρησε!

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι προσωπικές μονομαχίες, οι «βυσσινί» έδωσαν γήπεδο στους αντιπάλους τους, επιχειρώντας προσπάθειες κυρίως εκτός περιοχής χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 27’ και στην καλύτερη στιγμή της ΑΕΛ εντυπωσιακό σουτ του Ρέντζα έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Ο Ατρόμητος απείλησε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν o επικίνδυνος Ουάρντα γύρισε στον Ντιγκινί, εκείνος προσποιήθηκε στον προσωπικό του αντίπαλο και βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπόζοβιτς, για να νικηθεί από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ που κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Το σκηνικό άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς ο Κρίζμαν που πέρασε αλλαγή στη θέση του Μπάμπιτς δημιούργησε στο 46’ την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΛ, όταν στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα κατάφερε να βρεθεί απέναντι από τον Γιαννιώτη, αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου έσωσε στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ!

Με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να «παγώσει» το ρυθμό και την ΑΕΛ να πιέζει κυρίως με «στημένα» ο ρυθμός έπεσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και για περίπτωση πέναλτι στο 59’ με το διαιτητή σωστά να μην υποδεικνύει παράβαση δείχνοντας και  κίτρινη κάρτα στον Μπουσούλατζιτς για θέατρο.

Ο Τζ. Ματάισεν επιχείρησε να ανακατέψει την τράπουλα προχωρώντας σε δύο αλλαγές στο 74’, με τους Περόνε και Ναβάρο να παίρνουν τη θέση των Λεοζίνιο και Ναζλίδη στο ματς, με την απάντηση να έρχεται και από τον πάγκο του Ατρόμητου με δύο μαζεμένες αλλαγές, με τους νεοεισελθόντες Ντάουντα και Βασιλακάκη να συνεργάζονται στο 74’ και το Μπόζοβιτς να λέει «όχι» σε σουτ του τελευταίου!

Το παιχνίδι «στράβωσε» στο 77’ για την ΑΕΛ, οπότε και αποχώρησε ο Γκόλιας με πρόβλημα στο δικέφαλο και ενώ ο Ματάισεν είχε κλείσει τις αλλαγές του, την ώρα που χωλαίνοντας έδειξε να συνεχίζει και ο Λαγός, ενώ στο 85’ οι φιλοξενούμενοι σε μια πολύ δύσκολη φάση έπεσαν πάνω στο Μάνταλο ζητώντας γκολ, όταν η κεφαλιά του Ρισβάνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στο έδαφος, με τον Μάνταλο να δείχνει να συνεχιστεί το ματς και τους παίκτες του Ατρομήτου να διαμαρτύρονται υποστηρίζοντας πως πέρασε τη γραμμή, με το τηλεοπτικό ριπλέι μάλλον να τους δικαιώνει!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και τον Ατρόμητο ακόμη να διαμαρτύρεται για τη φάση του 85’, ενώ δεδομένων των συνθηκών ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Τζ. Ματάισεν.

ΑΕΛ (Τζάκι Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γουάλλας, Γκόλιας, Φάρκας, Φατιόν, Λαγός, Λεοζίνιο (74’ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Μπάμπιτς (46’ Κρίσμαν), Ναζλίδης (74’ Περόνε)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουμπίδες, Μπουσούλατζιτς (75’ Βασιλακάκης), Ουάρντα, Μανούσος (75’ Ντάουντα), Ντιγκινί.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ