ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων Στ. Ροντούλη, Ανδ. Ξηρομερίσιου και Θ. Λάππα

Οι δημότες που κατοικούν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου( του Τσουκαλά) στον Τύρναβο,αντιδρούν στην εγκατάλειψη που βιώνουν από τη δημοτική αρχή,αποστέλλοντας στη “Δράση Πολιτών” ενα πλούσιο αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό.

Συγκεκριμένα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, οι πεζόδρομοι πέριξ του Ιερού Ναού, αντί να είναι καθαροί και περιποιημένοι, βρίθουν κακοτεχνιών και φαίνονται να είναι ” βουτηγμένοι” στη βρομιά και στην εγκατάλειψη, παρ’ όλες τις προσπάθειες περιποίησης που καταβάλλονται από το φιλότιμο των περιοίκων.
Προτρέπουμε, λοιπόν, τη μειοψηφούσα δημοτική αρχή να σεβαστεί τα παράπονα που διατυπώνονται από τους προαναφερόμενους δημότες και να προγραμματίσει άμεσα τον ευπρεπισμό των συγκεκριμένων πεζοδρόμων.
Έτσι, και ο περιβάλλων χώρος του Ιερού Ναού θα βελτιώσει την αισθητική του εικόνα και οι πολίτες θα ικανοποιηθούν, αφού πληρώνουν κανονικά τα δημοτικά τους τέλη και δικαιωματικά απαιτούν από το Δήμο τους τα στοιχειώδη τουλάχιστον ανταποδοτικά οφέλη.
Δεν τρέφουμε την ελπίδα πως θα εισακουσθούμε. Οι κοιμισμένοι μάλλον θα συνεχίσουν ατάραχοι τον ύπνο τους. Μπορεί, όμως, η κοινωνική κατακραυγή να επιφέρει κάποιο ανέλπιστο αποτέλεσμα και γι’ αυτό παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους περιοίκους να συνεχίσουν την αξιέπαινη προσπάθεια προβολής και δημοσιοποίησης του προβλήματος που τους απασχολεί, χωρίς να αποθαρρυνθούν από την αβελτηρία των υπευθύνων.Η παρούσα δημοτική αρχή…μπόρα είναι και θα περάσει.Υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ