ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΦΕΡΕ Η ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αλλά και διακοπές ρεύματος προκλήθηκαν σε τμήματα της Λάρισας εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που σημειώθηκε το απόγευμα στην πόλη.

Η Πυροσβεστική δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει όταν και εκδηλώθηκε μικροεστία φωτιάς μετά από πτώση κεραυνού σε κολώνα της ΔΕΗ στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ενώ κλιμάκιο τεχνικών της ΔΕΗ κλήθηκε να αποκαταστήσει τη βλάβη που προκάλεσε διακοπές ρεύματος στη συνοικία και σε τμήμα της Νέας Σμύρνης και του Πέρα Μαχαλά.

Μικροεστία φωτιάς που σβήστηκε άμεσα εκδηλώθηκε και στη συνοικία του Ιπποκράτη εξαιτίας πτώσης κεραυνού, ενώ προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφηκαν και στην οδό Καρδίτσης μέχρι το Ελευθεραί, όταν εξαιτίας της κακοκαιρίας κόπηκε καλώδιο της ΔΕΗ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση επί της Καρδίτσης τόσο στης φυλακές όσο και στο τηλεφωνείο του ΕΚΑΒ αντιμετωπίστηκε άμεσα, καθώς λειτούργησαν οι γεννήτριες.

Τέλος προβλήματα αναφέρθηκαν και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Λάρισας που εκπέμπουν από το Δοβρούτσι, όπου και εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώθηκε πολύωρη διακοπή ρεύματος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ