ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Γ. ΣΑΒΒΙΔΗ Η ΠΑΕ ΑΕΛ!

Αλαλούμ στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού με νεώτερη ανακοίνωσή της αποσύρει την καταγγελία της εναντίον του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γ. Σαββίδη, αφού όπως παραδέχεται σε νεότερη ανακοίνωση ο συγκεκριμένος δεν ήταν καν στο γήπεδο!

Σε νέα ανακοίνωση, όπου επισημαίνεται και η μεροληπτική στάση μερίδας του τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης που δεν δημοσίευσαν την απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στον ΠΣΑΠ που στάθηκε στο πλευρό του Ελ Καντουρί μετά το επεισόδιο με τον Α. Κούγια, η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

  1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εκπλαγεί με τη στάση όλου του γραπτού αθλητικού τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που ενώ χθες δημοσίευσαν την μεροληπτική και όχι αντικειμενική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ υπέρ του Ελ Καντουρί, σήμερα εξαφάνισαν παντελώς την απάντηση – ανακοίνωση του κ. Κούγια, η οποία περιείχε και πολύ σημαντικά στοιχεία για το πως και από ποιούς διοικείται ο ΠΣΑΠ (η ανακοίνωση – απάντηση είναι αναρτημένη στο site της ΠΑΕ ΑΕΛ για όποιον ενδιαφέρεται).
    2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα κάνει τελικά καταγγελία κατά του Γεωργίου Σαββίδη, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι δεν ήταν στο γήπεδο.
    Στο γήπεδο ήταν ο Νίκος Σαββίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε 3 σουίτες 12 ατόμων η κάθε μια με τους καλεσμένους του, οι οποίοι απέφυγαν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας.
    Η σύγχυση προκλήθηκε από το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί ο υιός Σαββίδης και τη συμπεριφορά αυτών των φιλοξενουμένων στις σουίτες κατήγγειλαν οι οπαδοί μας.

Αλήθεια μήπως θα έπρεπε οι υπεύθυνοι να έχουν καλύτερη ενημέρωση πριν προχωρήσουν σε επίσημες καταγγελίες και εν πάση περιπτώσει πως μπορούν να αξιώνουν σοβαρής αντιμετώπισης όταν καταγγέλλουν άνθρωπο που βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος Λαρισαίων φιλάθλων;

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ