ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ «ΠΑΡΕΛΥΣΕ» ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Με φωνές και υβριστικά συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια, αλλά και του Β. Μαρινάκη περίπου 2.000 οπαδοί της ΑΕΛ ζήτησαν την απομάκρυνσή του από την ομάδα, στο πλαίσιο δυναμικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Λάρισα, ενώ από τα… πυρά τους δεν γλύτωσε και ο δήμαρχος

Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Οι οπαδοί πραγματοποίησαν αρχικά συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου όπου με φωνές και συνθήματα απαίτησαν «λευτεριά στην ΑΕΛ», ενώ αίσθηση προκάλεσε ηχογραφημένο μήνυμα που μεταδόθηκε για την πολύχρονη ιστορία της ομάδας και την απαίτηση για την απομάκρυνση του Α. Κούγια.

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς πεζόδρομους και δρόμους της πόλης, που «παρέλυσε» για πάνω από 30’ λεπτά την κυκλοφορία στην οδό Παπαναστασίου αλλά και την Κύπρου, με την αστυνομία να παρακολουθεί διακριτικά διευθετώντας την κίνηση και διοχετεύοντας αυτοκίνητα και λεωφορεία σε άλλους δρόμους.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ στάθηκαν μπρος από το δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του δημάρχου, ενώ ανάλογη στάση έγινε και μπροστά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, επί της Κύπρου, με τους συγκεντρωμένους να αποδοκιμάζουν έντονα το μεγαλομέτοχο και τη διοίκηση της ΑΕΛ.

Το συλλαλητήριο κατέληξε και πάλι στην πλατεία Ταχυδρομείου, με τους συγκεντρωμένους οπαδούς να παραμένουν στο χώρο φωνάζοντας συνθήματα και αποδοκιμάζοντας τον Α. Κούγια μέχρι αργά.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ