ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ

Το καλοκαίρι στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ χορού Greek Salsa Bootcamp  έλαβαν χώρα τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Kizomba και αφρικάνικων χορών. Ο Διαγωνισμός αυτός γίνεται στη χώρα μας τα τελευταία 2 χρόνια και στέλνει τους νικητές στη Λισαβόνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα κατευθείαν στον τελικό γύρο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ζευγάρια από την Ελλάδα και την Κύπρο και για ακόμη μια φορά η Θεσσαλία κατάφερε να διακριθεί.

Μια ακόμη τεράστια επιτυχία για την πόλη μας λοιπόν και για τις σχολές χορού Independance Studio με έδρα το Βόλο και τη Λάρισα. Οι δάσκαλοι των Independance Studios, Κολότσιου Εύη και Πλωμαρτέλης Γιώργος κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στα προκριματικά που πραγματοποιήθηκαν.

Το ζευγάρι μας, ως Έλληνες Πρωταθλητές, θα ταξιδέψουν για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και τη Θεσσαλία στους τελικούς του Παγκόσμιου Διαγωνισμού τον Απρίλιο του 2018.

Οι ίδιοι δήλωσαν  «Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το αποτέλεσμα και έτσι νιώθουμε μεγάλη χαρά που όλα αυτά απέδωσαν. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με την πρόκριση μας και ανυπομονούμε για ότι ακολουθεί από εδώ και πέρα». «Προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η Kizomba και σίγουρα δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό τον Απρίλιο στην Πορτογαλία».

Ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι έλαβε μέρος σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό και ήταν μια πολύ καλή εμπειρία ειδικά μετά από ένα τόσο καλό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Γερμανία και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη έχοντας σπουδάσει βοηθός ηλεκτρολόγος μηχανικός οχημάτων ενώ ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό εδώ και 8 χρόνια. Η Εύη κατάγεται από τη Λάρισα και έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα της φαρμακευτικής κάτι που εξασκεί μέχρι και σήμερα παράλληλα με το χορό. Οι δυο τους δραστηριοποιούνταν αρχικά σε σχολές χορού στη Θεσσαλονίκη και πλέον ζουν και εργάζονται στη Θεσσαλία και εντάσσονται στο δυναμικό της Independance Studio, της μεγαλύτερης σχολής στην κεντρική Ελλάδα με αρκετές διακρίσεις στην Kizomba σε Διεθνές επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δάσκαλοι και προπονητές τους Τζίμας Αντώνης και Ραμπαούνη Χαρά, κατέκτησαν την 1η θέση στον Παγκόσμιο αυτό διαγωνισμό το 2015 εκπροσωπώντας την Ελλάδα και τη Λάρισα.

Καλή επιτυχία και ευχόμαστε ακόμη μια διεθνή διάκριση για την πόλη μας

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ