Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ “ΜΑΖΕΨΑΝ” ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μια ανάρτηση των βετεράνων της ΑΕΛ μετά την ήττα των «βυσσινί» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ προκάλεσε νέο γύρο αντιπαραθέσεων στη Λάρισα, ενώ η επίμαχη ανάρτηση «κατέβηκε» μετά από λίγο, προλαβαίνοντας ωστόσο να αναπαραχθεί από αθλητικά sites, με τα σχόλια να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο, αλλά και το ραδιόφωνο της ΑΕΛ.

«Είστε άξιοι της μοίρας σας…!!!!», ήταν η ανάρτηση, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μπάμπη Ντόσα να επιχειρεί με παρέμβασή του στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ να κατευνάσει τα πνεύματα, τονίζοντας πως η ανάρτηση αφορούσε στην εικόνα της διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίχως να καταφέρνει να πείσει.

«Ας δεχτούμε πως ήταν μια ανάρτηση εν θερμώ και γι’ αυτό κατέβηκε, ας δώσουμε τέλος στην εσωστρέφεια», παραδέχτηκε στο τέλος ο πρώην ποδοσφαιριστής απαντώντας σε καταιγισμό σχολίων που επέμεναν πως η ανάρτηση στρέφονταν κατά των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της ομάδας.

Με το Μπάμπη Ντόσα να αποκαλύπτει συνάντηση των βετεράνων με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια, ακλούθησε και τηλεφωνική παρέμβαση του μεγαλομετόχου, ο οποίος επιβεβαιώνοντας τη συνάντηση μίλησε για «πόλεμο» εναντίον του ίδιου και της ΑΕΛ, ζητώντας για μια ακόμη φορά συσπείρωση των οπαδών.

Επί του… πιεστηρίου που θα έλεγαν και οι παλιότεροι θέμα μαθαίνουμε προέκυψε και με συνεργάτη φωτογράφο της ΑΕΛ, με τον οποίο προέκυψε ζήτημα όταν έκανε “like” σε σελίδα «αντιφρονούντων» με αποτέλεσμα να κληθεί τηλεφωνικά για τις σχετικές εξηγήσεις!

Σύμφωνα με τον ίδιο το “like” έγινε «κατά λάθος» και ως αποτέλεσμα το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Τώρα τι να σχολιάσεις, που το θέμα έφτασε μέχρι τα αυτιά των δημοσιογράφων ή που μεγάλοι άνθρωποι την ώρα που η ΑΕΛ βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση από άποψη ηρεμίας αλλά και βαθμολογικής θέσης κάθονται και ερευνούν ποιος κάνει “like” που στο διαδίκτυο;

ΤΟ ΠΑΝΟ

Με τούτα και με κείνα η… χάρη μας έφτασε μέχρι τη Γερμανία, αφού φίλαθλοι της Νυρεμβέργης (Ultras Nürnberg) που είναι αδελφοποιημένοι με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Monsters της ΑΕΛ, κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση για τη Β΄ κατηγορία της Γερμανίας με τη Ντάρμσταντ, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια κρεμώντας μάλιστα σχετικό πανό στα ελληνικά, με τη φωτογραφία να κάνει το γύρο του διαδικτύου και ας τα μπέρδεψαν λίγο με το όνομα του μεγαλομετόχου!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ