ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού, που είναι αφιερωμένος στον άγιο Ιερομάρτυρα Θεράποντα τον ιαματικό, στη δομή Αμπελώνα «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας, τελέστηκαν την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 το απόγευμα, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο

και τους ιερείς του Αμπελώνα.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Ριζούλη εξέφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους  όλων, για την τέλεση της ακολουθίας του αγιασμού, προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη υπογραμμίζοντας τους πνευματικούς σκοπούς  του Ι. Ναού και την συνδρομή της Ιεράς Μητρόπολης στην πραγματοποίησή τους.

Ευχαρίστησε επίσης όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, σημειώνοντας ότι ο χώρος της δομής αποτελεί το σπίτι 60 ανθρώπων που οι κινήσεις και οι δράσεις εξωστρέφειας, γίνονται δεκτές από τους ίδιους με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και ενισχύουν την ένταξή τους στην κοινότητα και συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και ο Διοικητής 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορας Αντωνίου, οι οποίοι εξέφρασαν την πρόθεση συνεργασίας  μεταξύ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας, της 5ης Υ.Π.Ε. και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την εκδήλωση, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Τυρνάβου, η Πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Αμπελώνα, εκπρόσωπος της μονάδας  ΔΕΜΥ του Στρατοπέδου «Επίλαρχου Σχοινά» Τυρνάβου, το μέλος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Θ. κα Βασιλική Μηρισιώτη, εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού, πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων, εργαζόμενοι των άλλων δομών του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας όπως και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά  η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Τυρνάβου υπό τη διεύθυνση του κ. Θέμη Σαμαντζή.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ