“ΚΑΓΚΕΛΟΦΡΑΞΑΝ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Τελικά φαίνεται πως δεν τα είδαμε όλα σε τούτο τον τόπο, αφού το ρεπορτάζ το βράδυ της Τετάρτης μετά από παράπονα αναγνωστών για τα μεγάφωνα του Αγίου Νικολάου που «έπαιζαν» στη διαπασών περασμένα μεσάνυχτα μας έφερε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα!

Απίστευτη η προσέλευση, περασμένη ώρα και παρά την κακοκαιρία, για το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης που φιλοξενείται στον ιερό ναό, ακόμη πιο απίστευτο δε το γεγονός πως οι πιστοί υποχρεώνονται να κινούνται περιορισμένοι με κάγκελα που έχουν τοποθετηθεί ακόμη και εντός της εκκλησίας!

Με τη συγκεκριμένη πορεία να καθορίζεται από διαπιστευμένους της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, δεν έλειψαν και παράπονα ηλικιωμένων γυναικών που περασμένες 23.30 επιχείρησαν να περάσουν από την πλαϊνή πόρτα του ναού μην έχοντας το κουράγιο να κάνουν τη διαδρομή περιμετρικά του, για να βρεθούν μπρος σε «αμετακίνητους» νεαρούς που «έχοντας εντολές» τις υποχρέωσαν να εγκαταλείψουν την απόπειρα κατεβαίνοντας τα βρεγμένα σκαλιά που με κόπο ανέβηκαν για να προσκυνήσουν!

Αν μη τι άλλο επιβάλλεται η τάξη σε τέτοιες περιπτώσεις και με τέτοια προσέλευση, μήπως όμως το παράκαναν κάποιοι με τα κάγκελα παντού;

Ούτε σε γνωστή αλυσίδα τέτοια ρύθμιση στη διαδρομή για να περάσουμε από «επίμαχα» σημεία και προϊόντα προς διάθεση…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ