ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επερώτηση για το δίκτυο άρδευσης του ΤΟΕΒ σε Αμπελώνα, Αργυροπούλι, Φαλάνη, Γιάννουλη της Π.Ε Λάρισας, το οποίο χαρακτηρίζουν προβληματικό κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Τ. Τσιαπλές, Γ. Λούμας και Αστ. Χαλάτσης.

Στην επερώτηση που θα συζητηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου στις 6 μ.μ. αναφέρονται τα εξής:

“Η άρδευση μεγάλων αγροτικών εκτάσεων στις περιοχές Αμπελώνα, Αργυροπουλίου, Φαλάνης και Γιάννουλης, της Π.Ε Λάρισας, γίνεται μέσω του ΤΟΕΒ, με ένα δίκτυο επιφανειακών σωλήνων, οι οποίες λόγω της παλαιότητάς τους έχουν φθαρεί, με συνέπεια μεγάλη ποσότητα νερού να χάνεται, εδώ και μια τριετία περίπου και η άρδευση των χωραφιών να γίνεται ελλιπής.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ερωτούν την Περιφερειακή Αρχή, τι προτίθεται να κάνει για την χρηματοδότηση της άμεσης αντικατάστασης των σωλήνων του συγκεκριμένου δικτύου άρδευσης του ΤΟΕΒ, ώστε να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα που υπάρχει”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ