ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ “ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΙΑ”

Η Ομάδα ΜΕΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι μια νέα ομάδα που έχει σαν στόχο να κάνει κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις. Τα περισσότερα μέλη της είναι φοιτητές των τμημάτων Ιατρικής Σχολής και Σχολής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σκοπεύουν να εντάξουν στην ομάδα τους όσο το δυνατόν περισσότερους νέους.

Παρά το ότι είναι νεοσύστατη ομάδα έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με άλλους φοιτητές, μια παράλληλη ομάδα στην Θεσσαλονίκη με το ίδιο όνομα και κοινούς στόχους. Αν και οι ιδρυτές της είναι φοιτήτριες και φοιτητές δεν είναι φοιτητική αλλά μια ανοιχτή νεανική ομάδα.

Ήδη τα μέλη της έχουν κάνει τις πρώτες δράσεις, όπως επισκέψεις σε παιδιά που νοσηλεύονται χαρίζοντας τους παιχνίδια και άλλα είδη, χωρίς να δίνουν δημοσιότητα σε αυτές.

Για πρώτη φορά ανοίγονται στο κοινό της Λάρισας διοργανώνοντας ανοιχτά μαθήματα σκάκι για ενήλικες. Τα μαθήματα θα γίνονται δωρεάν και ο πρώτος κύκλος θα διαρκέσει τρεις μήνες. Στο τέλος του τριμήνου θα διοργανωθεί τουρνουά σκάκι για όσους παρακολουθήσουν τα μαθήματα με πλούσια έπαθλα για τους νικητές.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και θα συνεχίζονται κάθε Πέμπτη 6.00-8.00μμ στο Cafe Passerella , Βενιζέλου 115 – 2ος Οροφος (μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο).

Για τους συμμετέχοντες στα μαθήματα το Cafe Passerella προσφέρει ειδικές τιμές ενώ η παραγγελία δεν είναι υποχρεωτική.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6986875540.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com