ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ (Χ)ΑΜΗΛΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε στην αναμέτρησή του με τη Δήμητρα Γιάννουλης ο Τύρναβος, ωστόσο το τελικό 1-1 τον κρατά στα χαμηλά της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι ο Τύρναβος εμφανίστηκε καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο καταφέρνοντας να προηγηθεί στο σκορ, όταν με τη συμπλήρωση 35’ λεπτών αγώνα ο Τζιόλας έγραψε με κεφαλιά το 1-0.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τη Δήμητρα Γιάννουλης να παίρνει μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος, καταφέρνοντας τελικά να φτάσει στην ισοφάριση στο 80, όταν ο Μάτος με διαγώνιο σουτ νίκησε το Γραβάνη σημειώνοντας το 1-1 για την ομάδα του.

Ο κίπερ του Τυρνάβου κράτησε τελικά τον πολύτιμο βαθμό, αφού στο 85’ η Γιάννουλη επιχείρησε την ολική ανατροπή, με το Γραβάνη να λέει «όχι» απομακρύνοντας εντυπωσιακά κεφαλιά του Εμμανουήλ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Τσούτσας (71΄Λιάκος), Τατσελάρι, Μπάκος (80΄Καλέσης Απ.), Γαλάνης, Αυλογιάρης, Γκαντρής (87΄Βλιώρας), Γανός, Νάτσης, Τζιόλας, Ντονούδης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Αμπατζίδης (46΄ Πετράκης), Πουρνάρας (46΄Τσαρούχας), Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σέτζας, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας (85΄Ευαγγέλου), Μάτος.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ