ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Ο Απ. Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής, συναντήθηκαν με κατοίκους της περιοχής και τους ενημέρωσαν για το έργο

Για το έργο των ασφαλτοστρώσεων στην Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης, ενημέρωσε κατοίκους της περιοχής, το μεσημέρι της Τετάρτης,  ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, σε συνάντηση που διοργάνωσε η Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου  Γιάννουλης.

Στην συνάντηση, ο δήμαρχος Λαρισαίων, ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα, ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων στην Γιάννουλη, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Συνολικά σ΄ αυτή τη φάση  θα ασφαλτοστρωθούν δρόμοι της Γιάννουλης, συνολικού μήκους 2,5 περίπου χιλιομέτρων.

Ο κ. Καλογιάννης, ανακοίνωσε επίσης, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου ετοιμάζουν την μελέτη και για επόμενο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην Γιάννουλη, με στόχο να έχει δημοπρατηθεί το ερχόμενο Πάσχα.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, τόνισε ότι ο προγραμματισμός και η ιεράρχηση των παρεμβάσεων, σε όλες τις δημοτικές κοινότητες γίνεται με βάση τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, πέρα από τη συζήτηση με για τις ασφαλτοστρώσεις, κατεγράφησαν και άλλα αιτήματα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων κ. Γ. Σούλτης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Γ. Ζαούτσος, η δημοτική σύμβουλος κ. Δεσ. Αράπκουλε, η γενική γραμματέας του Δήμου κ. Β. Μόσιαλου, ο πρόεδρος της ΔΚ. Γιαννουλης κ. Κ. Φατούρας και μέλη του Συμβουλίου, ο αν. διευθυντής  Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θ. Πατσιούρας κ.α.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com