ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΠΣΛ

Δύο αγωνιστικές και σε παίκτη του Αμπελωνιακού

Με βαριά «καμπάνα» τιμωρήθηκε η ομάδα των Καλαρρυτών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ, για τα όσα απίστευτα συνέβησαν σε αγώνα της περασμένης Κυριακής στην έδρα της Θύελλας Ελάτειας, με τον αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΛ να διακόπτεται οριστικά λόγω επεισοδίων

και δύο άνθρωποι να καταλήγουν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου της ΕΠΣΛ (1/12/2017) η Πειθαρχική Επιτροπή απέβαλε από την συνέχεια του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας τον ΑΟ Καλαρρυτών για εκτεταμένα επεισόδια κατά τον διακοπέντα αγώνα της 26.11.2017 με την Θύελλα Ελάτειας (άρθρο 15 παρ.4β του Πειθαρχικού Κώδικα) και επέβαλε στην υπαίτια ομάδα χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ. Παράλληλα, θα δοθεί οικονομική ενίσχυση στον τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή της Θύελλας Ελάτειας και τον διαιτητή του αγώνα, που διακομίστηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και αδυνατούν να εργασθούν για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της μεγάλης έκτασης και της σοβαρότητας των επεισοδίων η υπόθεση παραπέμπεται και στη διοργανώτρια αρχή, ενώ η Πειθαρχική της ΕΠΣΛ έκρινε υπαίτια για τη διακοπή του αγώνα την ομάδα των Καλαρρυτών, κατοχυρώνοντας το ματς με 3-0 στη Θύελλα Ελάτειας, επιβάλλοντας στους Καλαρρύτες ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου και αφαίρεση 2 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της επόμενης περιόδου, ενώ ποινές επιβλήθηκαν και σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα στον Αθ. Βιλανάκη επιβλήθηκε ποινή 80 ευρώ, 8 αγωνιστικές και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για 5 μήνες (η οποία θα εκτιθεί μετά την έκτιση της ανωτέρω ποινής αγωνιστικών ημερών) και επιπλέον χρηματική ποινή 150 ευρώ για βιαιοπραγία κατά αντιπάλου με τραυματισμό, ενώ στον Αγ. Βιλανάκη επιβλήθηκε ποινή 150 ευρώ, 15 αγωνιστικές και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για 5 μήνες (η οποία θα εκτιθεί μετά την έκτιση της ανωτέρω ποινής αγωνιστικών ημερών) και επιπλέον χρηματική ποινή 150 ευρώ για βιαιοπραγία κατά αντιπάλου με τραυματισμό σε συνδυασμό με αρθ. 10 παρ. 1ί και 26 παρ.4 Π.Κ.

Εξάλλου στο πλαίσιο της συνεδρίασής της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ τιμώρησε με ποινή 20 ευρώ και 2 αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή του Αμπελωνιακού Π. Ψύρρα για εξύβριση αντιπάλου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ