ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ Β. ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων που έγινε δεκτός με θέρμη ζήτησε να μην ψηφίσει ο κόσμος Τσίπρα ή Μητσοτάκη αλλά να ενισχύσει το κόμμα του

Τη διαβεβαίωση ότι η Ενωση Κεντρώων θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και σε όλα τα μέτωπα εντός και εκτός Ελλάδας τη Φέτα έδωσε χθες από τον Αμπελώνα ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης απαντώντας στην προσφώνηση του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ζήση Παρλίτση

κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με κτηνοτρόφους στην ταβέρνα “το Μεράκι” παρουσία του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη που διοργάνωσε την τριήμερη περιοδεία του κ. Λεβέντη στο νομό Λάρισας.

Υποδεχόμενος τους δύο πολιτικούς ο κ. Παρλίτσης αφού περιέγραψε με μελανά χρώματα την προοπτική των κτηνοτρόφων εξαιτίας και της τεράστιας πτώσης της τιμής του γάλακτος, ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρξει προστασία της φέτας τότε θα διαλυθούν όλες οι κτηνοτροφικές μονάδες στη χώρα.

Κτηνοτρόφοι που ήταν παρόντες στη συνάντηση μίλησαν για τα υπερβολικά ποσά που καταβάλουν στον ΕΦΚΑ και για την υπερφορολόγηση και ζήτησαν την παρέμβαση του βουλευτή αλλά και του κ. Λεβέντη ώστε να υπάρξουν θετικές αλλαγές σε αυτά τα δύο ουσιαστικά ζητήματα.

Ο κ. Λεβέντης που έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από άτομα που βρίσκονταν στην ταβέρνα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καλώντας τον κόσμο να μην ψηφίσει τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη και να ενισχύσει την Ενωση Κεντρώων για να μπορέσει να τους στριμώξει στις μετεκλογικές συνεργασίες ώστε να σταματήσουν το ξεπούλημα της χώρας και την καταδυνάστευση του λαού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ